Natuursteen onderhoud

Waar geleefd wordt ontstaat slijtage. En ook wanneer het om uw natuursteen gaat, is voorkomen beter dan genezen. Bij uitstel van onderhoud bent u vaak op de lange termijn duurder uit. Naast esthetische functie heeft professioneel onderhoud namelijk ook een preventieve werking op gebruiksschade en degradatie van natuursteen. Een poreus en broos oppervlak slijt, vlekt en breekt dan ook veel sneller dan een dicht en gaaf onderhouden materiaal.

Floor Care beheerst alle ambachtelijke onderhoudstechnieken tot in de puntjes en realiseert zowel kleine als grote projecten met een maximum aan klanttevredenheid en een minimum aan overlast. Floor Care kan uw natuursteen periodiek onderhouden op abonnements- of afroepbasis. Hiermee geniet u van zowel voorziene en beheerste kosten als wel van consistent optimale uitstraling en onderhoudsstaat.

Erg blij met het werk van Floorcare, bekwaam en uiterst secuur. De Belgisch hardstenen natuurvloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Deze mensen mogen vaker over de vloer komen 😉