Schadeherstel

Met schade kan iedereen te maken hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en voor je het weet valt er onbedoeld iets om. Helaas kan dit wel leiden tot beschadigingen aan natuursteen zoals gaten, butsen en barsten. Bij Floor Care begrijpen we hoe vervelend dit kan zijn.

Daarom hebben wij voor ieder steenprobleem een gepaste oplossing en kan de waarde en schoonheid van uw steen vlekkeloos hersteld worden. De scheur in uw vloertegel, de krassen in het keukenblad of de buts op de traptrede. Na een herstel- en renovatiebehandeling, uitgevoerd door de experts van Floor Care zal uw steen weer stralen als nieuw.

Bij Floor Care ontzorgen wij u zowel bij herstel in natura als wel bij de financiële afwikkeling ervan met uw verzekeraar.

Opstal schadeherstel

Indien de schade aan uw natuursteen te omvangrijk is voor herstel ervan, dan biedt Floor Care uitkomst in de vorm van vervanging. In dat geval zorgen wij er in samenwerking met onze partners voor dat de oude tegel wordt verwijdert en een nieuwe tegel wordt geplaatst.

Floorcare heeft wederom voortreffelijk werk verricht. Een door ons gebroken zeer complexe tegel is met zorg verwijderd en vervangen door een ongeschonden exemplaar.

Gelukkig is vervanging in de meeste gevallen niet nodig en kan de schade worden hersteld. Vervanging van vaste bouwelementen brengt namelijk ook overlast met zich mee en duurt langer dan herstel.

Wij zijn bekend met verschillende soorten schade herstelprojecten;

1
Schade aan verschillende soorten vloeren
2
Schade aan trappen
3
Schade aan aanrechtbladen en wastafelbladen
4
Schade aan uw badkamer
5
Schade aan de gevel

Onze natuursteen specialisten en reparateurs staan voor u klaar en helpen graag bij het oplossen van een natuursteen probleem. Heeft u vragen of wilt u weten wat Floor Care voor uw steen kan betekenen? Neem dan contact met ons op!